Jadual Akhir Main di Texas Hold Em Tournaments

  • March 23, 2021

Salah satu perasaan terbaik yang dapat anda dapatkan semasa permainan poker internet adalah yang berjaya ke Jadual Akhir kejohanan besar. Apabila anda membayar atau berjaya sampai dengan penutupan Freeroll, anda tahu anda berada dalam jumlah wang yang banyak, dan dalam beberapa kes mungkin akan mendapat hadiah yang lebih besar. Kini anda akhirnya mempunyai beberapa masalah:

1) Mengatasi pemain berkaliber (hampir dengan menghormati bahawa pemain pada akhir itu Memahami Cara bermain Hold-em)

Dua) Memastikan betapa pentingnya chipstack anda, anda menjadikannya pada kedudukan 3 tinggi.

Perkara kedua mungkin kelihatan cukup jelas, namun perlu diingat bahawa kenaikan piala pada ketika ini biasanya cukup ketara dan jurang antara 1 dan 10 mungkin akan dihitung dalam jumlah puluhan ribu.

Satu masalah yang dihadapi oleh banyak orang setelah mereka berada diĀ Mega888 Download meja selesai mereka tidak mempunyai rancangan induk yang sebenar, tetapi tahu bersaing telah berubah menjadi strategi yang berjaya. Bagi mereka yang belum pernah bermain bahagian kejohanan ini dengan pantas sehingga anda bertuah kerana berjaya menjadikannya lebih baik. Kesalahan nombor satu selepas itu akan hilang secara agresif. Apabila anda turun untuk 10 sebelumnya, tirai pasti akan menjadi besar. Ini memaksa pemain berjudi untuk terus berada dalam persaingan lebih banyak daripada yang mereka miliki pada fasa sebelumnya. Main dengan agresif sekarang dengan kad lubang lemah dan anda akan mendapat peluang 50/50 di bahagian atas.

Dilema berikut di meja makan Penutupan adalah bahawa anda mungkin akan melihat chipstack yang mendominasi. Pemain Holdem Poker sering resah tentang betapa besarnya perasaan lelaki ini dan memimpin keperluan untuk bertempur. Cadangan saya jangan lakukannya. Baiklah hari ini anda mempunyai idea apa sebenarnya yang tidak boleh dilakukan – bagaimana anda mesti bermain?

Perkara pertama yang harus dicapai adalah mengenali permainan mana yang telah memasuki masa terakhir dan paling berbahaya. Pada peringkat ini dalam permainan, anda akan melihat banyak kegertaan, pencerobohan (terutama dari pelopor pemproses) dan bermain kurang daripada kad yang sempurna. Nilai kedudukan anda sesuai dengan yang lain dalam jadual anda. Sekiranya anda mencari timbunan kecil maka anda pasti mempunyai ancaman. Jangan membutakan diri ke titik di mana walaupun anda memutuskan untuk menang anda mungkin tidak akan mendapat keuntungan dari penurunan. Teruskan dengan Ace apa sahaja atau sebarang set untuk berpeluang berganda. Sekiranya anda tidak bertumpuk pendek kemudian duduk, berehat dan bermain tangan sahaja. Oleh atasan, kita bercakap mengenai persiapan 1010 atau lebih tinggi dan ace-king, ace-queen. Dengan memainkan bahagian kejuaraan seseorang secara perlahan-lahan, anda akan menemui jalan untuk melihat seberapa banyak orang lain melepaskan diri dari banyak konfrontasi. Sudah tentu sekiranya anda mendapat tangan teratas yang anda harapkan seseorang akan berusaha untuk menjatuhkan anda, namun jika mereka semua melipat anda akan berakhir dengan beberapa tirai yang besar.

Sekiranya anda adalah pelopor pemproses yang dominan, maka berhati-hatilah untuk tidak kalah memilih pesaing anda, kemudian membuang banyak kerepek ketika pemain bertumpuk sederhana memutuskan untuk mencuba dan mencelupkan jari kaki ke dalam air. Sentiasa berjaga-jaga untuk kad teratas di flop kerana ini biasanya akan dipasangkan, terutamanya oleh tumpukan pendek semua-in.

Menjejaki lokasi lawan sesuai dengan tempat anda (tumpukan kecil) perlu menjadi asas kaedah Texas Holdem anda di Jadual Penutupan. Sebaik sahaja anda sampai ke 5 terakhir, anda semestinya akan mula mempunyai risiko, dan tidak sebelum ini. Ini bermakna anda mempunyai sedikit jika ada kemungkinan dikeluarkan dari pertandingan ini dalam keadaan membayar – dalam istilah “anda harus mengekalkannya untuk memenangkannya” sahaja tidak relevan di Jadual Akhir. Mengapa memilih peluang 50/50 untuk melipatgandakan di lokasi ke-10 apabila anda dapat memperoleh kedudukan 50/50 yang sama persis di kedudukan ke-5 setelah separuh meja tersingkir untuk mencuba sesuatu yang serupa? Sekurang-kurangnya sekiranya anda mematuhi strategi ini, anda akan menduduki tempat ke-5 sekiranya anda cukup bernasib baik untuk memeriksa semula.

Ketahuilah bahawa ia adalah yang paling berkesan untuk menyelesaikan perjuangan di akhir berbanding dengan permulaan akhir (permulaan Jadual Penutupan). Drama yang tenang, untuk tempoh yang cepat ini, akan memberi anda reputasi seperti “Rock”. Setelah anda berada di tempat ke-5, anda akan menggunakan kentang goreng atau mungkin menjadi timbunan pendek kerana anda telah lama keluar dari tindakan ini. Sentiasa mundur dalam permainan video dengan menggunakan kad pit terbaik yang serba kekurangan. Pemain yang berlainan mungkin akan berlipat kerana anda sudah lama tidak bersuara (atau jika anda pernah bermain ia pernah berlaku dengan Aces, Kings atau Queen) Kemudian anda sendiri. Saya sangat percaya bahawa sesiapa sahaja yang mengambil bahagian dalam teknik Texas Holdem yang betul pada setiap pusingan kejohanan ini akan berjaya dan kerap membuat jadual akhir. Anda dapat bermain di 5 tinggi bersama dengan kemahiran, maju dan di atas titik itu bergantung pada keadaan dan nasib setiap hari.

admin

E-mail : lynankei@gmail.com

Submit A Comment

Must be fill required * marked fields.

:*
:*